Снимка: YouTube69-годишен холандец поиска от съда в родния му град Арнем

...
Снимка: YouTube69-годишен холандец поиска от съда в родния му град Арнем
Коментари Харесай

69-годишен мъж иска да смени годината си на раждане, бил възрастов джендър

Снимка: YouTube

69-годишен холандец изиска от съда в родния му град Арнем да смени годината му на раждане с 20 години по-рано. Той счита, че щом е допустимо да смениш името и пола си, можеш да смениш и годината си на раждане, предава Нова телевизия.

Емил Рателбанд споделя, че тялото му е на 49 години, тъй като мисли положително, вегетарианец е, не пие, не пуши и всеки ден изминава 10 км пешком. Ако възрастта му бъде приета публично, той дава обещание да върне пенсията, която е получавал през годините, в които е бил пенсионер.

" Още преди години лекарят ми сподели, че това, което се случва с тялото ми е необикновено. То не се трансформира с годините. Клетките, костите, зрението и слуха - всичко си е същото. Помислих си, че откакто в днешно време можем да сменим името и пола си, можем да сменим и годината си на раждане. Отидох в полицията, с цел да ми сменят годината на раждане в персоналната карта, само че те ми отхвърлиха ", споделя Рателбанд.

От общината в града също следва отхвърли, по тази причина холандецът взема решение да отиде в съда. Той би трябвало да се произнесе до 2 седмици. Рателбанд дефинира себе си като " възрастов джендър ". Шокира страната за първи път още преди 40 години, когато взема решение да кръсти близнаците си, момче и момиче, Ролс и Ройс - на обичаната си марка кола. Той счита да потвърди, че 49 години е действителната възраст на тялото му, посредством редица медицински проучвания. Бащата на 7 деца счита, че тялото му не помръдва.

" Аз съм треньор на мисълта. Обучавам хората по какъв начин да управляват мисълта си. Една добре тренирана мисъл може да промени качеството на живот ", сподели Рателбанд.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР